PÅSKLOOV!!<3

HEEJ!
 Är lite hyypeer som ni kanske märker då men är det så konstigt? Anledningen stavas Påsklov och betyder meest just nu! Idag har det vart fiinast väder ute så man har kunnat koppla av ordentligt ute i solskenet :)
Vi började klockan nio idag och solen strålade när vi kom fram till plugget. Vi skulle ha engelska först prick nio men efter en halvtimme och vår engelska vikarie lixom inte dykt upp så pallade vi inte sitta och vänta i den dystra korridoren mer..! Vi gick ut på skolgården ist för att samla solenergi.
men vad ser vi då? Vikarien på ingång..! Vi blir tvugna att ha lektion bums så vi traskade upp igen...-.-
Vikarien hade väntat på tåget som va försenat så han ursäktade sig. Vi såg klart på den "roliga" filmen och sedan var det gympa.
Nu skulle killarna få jogga och LIDA! Men......riktigt så jobbig runda som vi hade fick dom INTE! Ist joggade dom runt i slänten på skolan! Asså bläää! okej...det var nog oxå jobbigt men iaf!!! Aja...Vi tjejor sprang ngn hinderbana ist.
Efter gympan hade vi typ två timmars håltimme (inklusive lunch) fram tills fysiken.
Jag becka och milla låg i solen och latade oss! asså jag svär, deet var höjdpunkten på heela dan haha! sååå nice och miysigt!
På Fysiken jobbade vi vidare med papprena och det gick inge vidare (måste plugga på lovet..) och på franskan hade vi läxförhör (vad annars?)..
Anna-lotta (franska fröken) hade på sig hennes klass "klasströja" som de flesta nior oxå hade idag! Ska bli nice och göra en egen i nian!! Hur kommer den se ut tro`?..........

 såhär tyyp? hAHAH!  Neej! Eller?? xD

Hur som helst så har alla påsklov nu och det ska man vell utnyttja!! Va me kompisar och ha det gött! (lite Fysik men måste bara!!) Vad ska ni göra? (har nog frågat men vill ju veta!! Kommentera!) :)
Ha det braaa!
Hörs imårn! Kraam!//AW





Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHHAH!! Fast det blir ju 9D xD 9D vikken succé BTW stopnow.blogg.se xD

2009-04-04 @ 12:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0