REA-Galen ?!

Är det nån mer än jag som är galen i rean, så fort allt blir rea så sticker man ut i butikerna o letar upp favvo plaggen...men sen nu nån månad efter så börjar det ju bli rea, på reapriserna vilket såklart alltid är roligare. Visserligen är mkt utplockat men inte allt, något hittar man ;)

Har kommit hem från nåra underbara dar i Göteborg. Har åkte tunnelbana, vart ute med båtar och ätit skaldjur...allt västkusten har att bjussa på XD
Men visst är det härligt att komma hem igen efter mer än 5 timmar på tåg ^^

Hörs Bomb Voyage
// Kramar Becka

With ma girls:)

Heej:)
Känner mig duktig på att uppdatera haha! Dom senaste inläggen har jag iaf gjort:P
Idag har jag varit med mina brudar<3  Vi har haft en skön dag i mitt hus (bara vi mahaha) o bara myst(a). Det är verkligen mysigt att bara softa hemma ibland,allt blir typ dubbelt så snicigt om man har ngra vänner där som man tkr om. Har inte så mkt mer att säga förutom att jag o ämmeh såg på hela caught on camera dvd:n på kvällen;) Vet inte hur många gånger jag sett den men tydligen inte tillräckligt..(går inte att få nog hehe)

HAr ångest...måste börja packa för det två veckors långa lägret o det brukar bli uppsjutet lååångt....SHIT;

Hörs/Aw

Finaste bilden från smögen:D (Tagen av carro)

Tokio Hotel-redo för come back!


- se bara här vad man kan beställa f.r.o.m den 18 Augusti! En TH kallender fullmatad med urheta bilder på killarna! Nice huh?:)

Nu jävlar haha!..

Halloooo!
Nu är jag Äntligen hemma huhuo och nu jävlar ska jag umgås med dom jag älskar(a)<3 Har vatt bra på landet osså men kusinerna e ju bara för knäppa..;) O lilla Bögbill som kommenterade mitt senaste inlägg var ingen mindre än min lilla kusin August-.-'  Jag ÄR mkt mognare än hnm bara så ni vet!! :O Aja men nu ska jag strax möta Ämmeh och sen kommer becka hem aswell!!! Henne har jag inte träffat på typ fem jävla veckor så det blir ett kärt återseende! Även milla osså! Vi har typ inte träffats på bajs länge ju!! Huhu men jag hör av mig om det händer ngt spännande!
Pus//AW

;)

:D

Hääääy!!

Nu är jag på glatt humör av en anledning som jag inte kan skriva här i bloggen ")

Idag har jag fått ett par nya converse!! :'D Bild på liknande ser ni nedan :) fast mina har en lite ljusare blå färg :)
Idag har jag vatt med Madde :D Först gick vi o badade o sen gick vi hem till henne o lekte med kattungarna o kollade på High School Musical (HAHA xD) och Top Model :)
Fast innan jag gick hem till Madde så var jag tvungen o städa rummet ... Det såg seriöst ut som ett bombnedslag :-S
När jag kom hem så städade jag lite till o pratade lite med Asta, Becka o Martina i fonen :)
Så mkt mer har väl inte hänt idag förutom att Louise gjorde en jätteäcklig milkshake haha xD
Imonn kmr iaf Becka o Asta hem (:D) o så kmr några från GBG hit osså :) vette fan vad de ska tycka om mitt rum (två väggar är täckta av TH-afficher, och det är där de ska sova xD) men det ska nog gå bra ... hoppas jag hihi ^^) tänker iaf inte ta bort alla afficher ;D

Men aja, kanske hörs imonn eller nån annan dag :) om inte annat så kmr ju som sagt de två duktigare bloggarna hem imonn, o de har nog mkt att berätta haha ;D

See U

//Ämmeh




Hihi ungefär så ser mina ut fast lite ljusare :)

yey ...!

... Madde är hemma!
Finally nån att va med! Det går mig på nerverna att bara sitta hemma o typ läsa ...
Men imonn ska jag hem te henne o titta på hennes kattungar!! :'D
Okej, egentligen rätt onödigt inlägg, men jag hade inget annat o göra ;D

Ses!

//Ämmeh

hemlighet ;)

Tja!

Vill ni veta en hemlis? Det är FETT TRÅKIGT att vara ensam hemma!
Kan inte alla komma hem så att vi kan återförenas? haha xD
Asta o Becka kmr ju hem på torsdag, o annika på fredag (tror jag ;D), så jag hoppas ju att vi kmr hinna göra nått innan konfalägret börjar :) Det ska faktiskt bli riktigt kul!:D jag pratade med Asta igår o hon berättade att några släktingar (eller nått) till henne hade osså vatt på åkerögården, dit vi ska, o det hade vatt det bästa de nånsin hade gjort! :D så man får ju verkligen hoppas att det blir lika lyckat för oss ")
tyvärr har jag inte så mkt att ber'tta i bloggen för tillfället, eftersom mina dagar är ganska ohändelserika just nu ... sitter mest o läser o är inne på datan ... höhö

Men aja, ha det så bra tills nästa gång vi hörd ;D

//Ämmeh

Landet nu igen haha!^^)

Tjaaa:)
Läget? Jag tycker ni läsare kan yttra er mktbättre! Ni är vell inte stumma?;) Aja men hursomhelst suitter jag på mitt über stökiga rum nu och skriver. Kom hem för ett tag sen och nu äre bara att oacka om för fyra dagar på landet igen:) Har igentligen inget emot det eftersom alla kusiner r där (nästan) och vi brukar ha väldigt kul så yeeey;)
Gårdagskvällen blev sååå lyckad! Vi åt hur gått som helst och OMG va mätt jag blev haha! Jag måste bara skriva upp menyn..!
Först: En liten aptitretare i form av en liten skaldjurscheescake (typ ultimata hatmaten för mig men gud så god den var!...inga kommentarer..)
Förrätt: Litet glas gaspatscho med saffran,en liten fint grillad pilgrimsmussla och en liten blandsallad till det:)
Varmrätt; Oxfilé alá Perfecto! Med jääätte godstekt potatis o underbara såser!!(a)
Efträtt:En jättegod chokladkaka som var hård utanpå och mjuk inuti,till det serverades hemmagjord vaniljglass o lite jordgubbssås!

Det var vell typ det haha! Känner mig som värsta matfreaket men guud va mat kan göra en gladare?! Innan var jag lite irriterad eftersom jag skulle locka håret mm o sen hann jag inte det och lite annat som gick snett men senare var det såå jävla gött:) Efter maten gick vi ut i ett annat hus som vi fick själva där vi drack kaffe och sjöng hela kvällen haha! När vi sjungit för farmor några gånger så gick vi in på Godnattvisor (?) .. Blev så trött då men vi rockade upp det sen o August sjöng för full hals alla Magnus Uggla låtar;)
Sist men inte minst gick vi ner till hobbyrummet (typ^^) och spelade biljard mm! Kul var det verkligen! Men nu äre back to landet som gäller! Dom andra e typ där men vi ska vell åka snart tror jag. Mamma kommer först med Mcdonalds mat! (tjockis man kommer bli!)
Hare bäst!
Pussar//AW


dagens text :)

Vilda & vågade

Fett begåvade

Tokio Hotel är heta

det borde ni veta


Snygga & läckra

Men det kan inte räcka

Dom är helt klart bäst

Dom äger mest!


Klant :O

Jag är så klantig ibland. Skulle hjälpa Ämmeh idag att klippa av hennes fina "piratbyxor" till shorts.
Det gick åt som ni nog fattar, INTE BRA :S
De blev fina framifrån med där bak gick de lixom upp mot röven kan man säga... Hur man än gjorde så fattar jag inte hur det blev så men, aja jag ska nog ändå inte bli nån som gör shorts i framtiden ^^

Resten av dan har jag vart med Ämmeh på shopping runda, nu har vi betat av varenda liten butik säkert 2-4 ggr.
så snart vet jag hela deras sortiment utantill ;)

Ska iväg till mormor o morfar imorn, så ínget mig på nåra dar ^^
Sen fyller päronen år snart...jag har INGEN aning vad de ska få....ååå känner pressen stiga :O
Får väl bli en fint födelsedagskort som alltid, somsagt. Det är tanken som räknas

Hare bra alla där ute i den vida världen.
Bomb Voyage // kramar Becka <3

Grattis Farmor!

Tjenare!
Sitter på en jättefin Herrgård och skriver! Blev fett glad att dom hade dator! ^^
Vi kom hit igår och har ägnat oss åt en hel del tennis,badat (så jävla kallt!!),Pingis,ätit sååå god mat!,spelat boule och lite annat;P Mina kusiner e här och hela tjocka släkten så det är väldigt kul:) Snart ska vi gå upp till matsalen (usch! Det låter som i skolan men maten här går inte att gämföra! Resturangen har fan stjärnor!!) och avnjuta en god middag! Det är typ bröllop här också så vi ska typ äta bröllopsmaten:D Ja ni...vad ska jag skriva nu?
Grattis farmor !! <3

Vi lär vell höras!

Pusselipuss/AW


Haha! Ser han inte ut som en liten rädd kattunge? Fett söt:)


Roliga historier xD

Vad ska man göra om man träffar på en tiger i djungeln?
Ta fram reflexen, den räddar liv! xD

Vad sa Bo när han hittade en ring?
Booring! xD

Det var en gång en elefant som alltid genade genom skogen när han skulle till sjön för att tvätta sig. Varje gång han genade genom skogen klev han på en myrstack. Till slut blev myrorna så trötta på att elefanten alltid trampade på dem att de bestämde sig för att hoppa på honom nästa gång han dök upp ... Sagt och gjort, myrorna hoppade på elefanten, men han lyckades skaka av sig alla, alla utom en som satte sig kvar vid halsen!
Då skrek alla de andra myrorna:
-Kom igen, Bennie! Stryp honom! xD

Elefanten och myran är på väg till stranden.
Precis när de kommit fram kommer elefanten på att han har glömt sina badbyxor hemma!
-Det gör inget, säger myran då. Du kan få låna mina xD

Ha det bra :)


Iväg igen!

Heej i farten!
Jag e jävligt stressad nu för tiden haha! Allt ska gå fort fort fort och just nu är jag alldrig hemma typ..
Idag ska vi till en Herrgård och fira min lilla farmor som fyller 80! Grattis på henne:) Håller på o packa så detta inlägg blir lite...hmm...hattigt? Men sen jag sist skrev så skulle jag ju till city o se den nya Harry Potter filmen. Den var ju som väntat as bra och mkt humor hade den osså! Jag garvade alltså inte bara för att ngn pruttade i biosalongen två jävla gånger HAHA! Hur tänker man då?
Nu har vi spenderat alla dagar på landet med anna och det har varit såå nice (förutom att jag och ebba bråkade lite för mkt...)
Men nu hinner jag inte skriva mkt mer än att jag saknar mina underbara vänner här hemma!<3

Vi ses!
Kramar/AW


Ny bild!!! Awww,det nya albumet ska för er som nt visste det heta Humanoid! Orkar inte förklara ordets betydelse så det får vi ta en annan gång hörni!   ;)

good or bad :) ---> :(

Stopnow!!


Varför kan kända personer ( exempelvis Gustav Schäfer från Tokio Hotel) inte gå utan livvakt utan att behöva oroa sig för att nån ska slå dem i huvudet med en flaska?!  Det är fan helt stört! De är vanliga människor, precis som vi!
Stoppa alla idioter som inte fattar vad det är de håller på med!




Ärren som kommer finnas där för alltid kommer påminna honom om vad som hände, varje dag ;__;



Stopnot!!!



Godis! Jag förstår mig inte på dom som VILL  ha godisförbud! Jag skulle fan ALDRIG klara det!  Inte för att jag äter så otroligt mycket godis, men om man blir sådär jättesugen som man blir ibland så måste man ju få äta det! Haha ;D



YUUUMMIE :D

Filmtips! :D

Har precis sett än skit bra film. Marley & Me, medOwen Wilson och Jennifer Aniston.

Den har allt. Komik, Romantik, Sorgsenhet. Den är realistisk och är helt underbar.                                                                  Den får en att verkligen vilja ha en hund ^^ 

10 av 10 möjliga XD


 


HarryPotter kanon hahaXD


Badat :)

Har varit o badat. Jag har lix varit borta 2 veckor i 35 i solen, och typ as varmt i det salta vattnet. Så jag o Ämmeh skulle doppa oss för första gng efter vår resa utomlands ^^
Det var inte så kallt som jag trodde det skulle vara. Fast vi sprang i så vi slapp känna hur kallt det var förän i var doppade ;P

Jag landade halv 1, och kom i säng vid 2 så jag är rätt trött. Snacka om att jag hade saknat min säng när jag var borta. Jag slängde mig över den och gosade in mig i det underbara täcket så fort jag kom hem XD
Där vi bodde i på mallis, låg lägenheten precis ovanför vägen. och bredvid 2 nattklubbar.
Så imorse när jag åt frukost tyckte jag det var så tyst. Tyst som i graven lix :O Inget ljud från nån sopbil, moppe, bil.....
Har lite svårt för när det blir tyst, jag måste hela tiden ha ljud runt omkring mig :P

Har annars ägnat dan åt ngt oerhört gött. Körsbärsplockning :D
Det är som mognast nu, och godast.

Herrå, hörs
Bomb Voyage
// Kramar Becka <3

kmr hem imonn ! :D

Tjaa allaaa!!

Hur är det med er?:) har ju inte haft tillgång till datan så mkt de senaste 4 veckorna -.- men nu sitter jag hos mormor o morfar i skåne o skriver i vår kära blogg :)
Imonn bär det hemmåt med bil, så det lär ju ta typ hela dagen, men på onsdag ska jag träffa becka som jag inte har träffat på ... vad kan det va? En vecka? Iaf känns det som ett år o jag saknar henne som fan ;*
Saknar Asta osså såklart som jag inte kmr få träffa förrän vecka 31 då konfalägret börjar :) hoppas vi får kul trots vissa omständigheter (heter det så haha ;D)
O Tove kmr jag inte få träffa på år känns det som, hon ska ju börja på gymnasiet nu, så vi kmr ju inte kunna träffas i skolan eller så heller, men om inte annat så kmr vi ju träffas på dansen (höll på o skriva dansken HAHA xD ... förlåt, jag är flummig ;D)
Men nää, nu ska vi inte bara prata om vilka jag saknar, fast jag måste tillägga att jag saknar alla mina andra kompisar osså :D
Hehe, som sagt sitter jag i skåne nu, o har väl tillbringat större delen med att vara med kusin Jonna och syrran :) Idag var vi precis som Asta o Anna på bio o såg Harry Potter :) Om jag ska säga sanningen så tkr jag faktiskt att det va den bästa filmen :) va det den sista osså eller? haha har fan ingen aning xD o ni harry potter-kunniga människor där ute, vem är sirius black? haha jag har typ glömt allting xD
Sen  har man ju vart på Mallorca osså, orkar inte skriva nått om det mer än att Becka kom andra veckan, att det va en del höga vågor de tre sista dagarna o att jag av misstag råkade äta kaninkött vilket jag har mkt dåligt samvete över ;__;
En dag efter att vi kom hem från Mallorca åkte jag, morsan o farsan ner till växjö medans louise åkte till Gothia cup.
I Växjö träffade vi kusinerna o lite annat roligt / tråkigt xD
Efter typ tre dagar där åkte även vi ner till Göteborg för att kolla på när louise o 94:orna spelade sina matcher :) tyvärr vann ingen av dom men som jag brukar säga (det är nog första gången jag säger det) ALLA är vinnare :D hehe
På det sättet kan ingen förlora! Visst ÄR jag smart?! xD Sen åkte vi då hit ner till skåne :)
På tal om ingenting, vet ni vad?! Idag fick jag reda på  namnet till det nya albumet!! Humanoid! Tyvärr inte "Exklusive sex mit Tokio Hotel" som en viss Asta hade förutspått när hon lekte Peter Answers xD
Haha men vill ni veta vad Humanoid betyder? Jag skiter i ert svar för jag tänker skriva det vare sig ni vill det eller ej ;D
"Ordet Humanoid är från sci-fi språk och det är taget från ordet andropoid (= en apa som liknar en människa) ehm ... WTF?! hahha seriöst xD
Men nää nu har jag inge mer o skriva för idag

Puss Truddelutt

 //Ämmeh <3

Home for a while!

Tjaa bloggen!
HAr saknat att skriva så detta blir ett bra tillfälle:) JAg har inte flyttat hem från landet än men jag ska åka in till stan snart för att träffa Anna Bebe:) Vi ska ta en fika o sen ska vi se HArry Potter och Halvblodsprinsen! E fett taggad!
Annars så blir schemat såhär:

* Imårn (Tisdag) åker jag o Anna ut till landet (antagligen)
*JAg stannar på landet tills Torsdag sen åker jag hem (tror jag) för på fredag ska vi till farmors fest och e borta hela helgen.
*Stannar på landet hela nästa vecka
*KONFA i två veckor :)<3
'
JApp,så ser det ut! kan kanske komma upp andra grejer men just nu så ser det ut så. Hoppas ni har det bra tills jag skriver sen (Torsdag mycket möjligt) men annarsw kommer våra andra bloggerskor hem på Tisdag! Imårn då alltså!:)

Nästan all kärlek
/AW

Btw: Tack så mkt Annika för dit fina och informationsrika inlägg! Love<3



Gästbloggar :)

Hej allihopa, long time no see XD
Efterssom alla bloggare på sidan e borta nu, utan tillgång till dator, stackare, så tänkte jag vara snäll och skriva ett litet gästinlägg...hoppas de inte blir för sura XD
Så här kommer en lite uppdatering inom TH världen!

Gustav Schäfer: jag antar att de flesta av er vid det här get vet om att gustav schäfer blev nerslagen av ett X antal killar på en nattklubb i magdeburg för någon vecka sedan. detaljerna är lite olika från sida till sida men han har blivit slagen med antingen ett glas eller en flaska. En  man har nu erkännt sig skyldig till brottet men man vet inte säkert om han är den skyldige, det återstår att se. Enligt bilderna som finns på Gustavs skador kan vi se att rykterna om att Gustav skulle ha färgat håret svart stämer :D söötis!

Bill Och Tom: Tvillingarna har nu begett sig mot LA för att göra färdigt det sista på skivan. Enligt Chantelle (från flipsyde) så kommer de träffas och umgås en del, kanske vi kommer få lite bilder om vi har tur :D enligt chantelle har både Tom och Bill blivit vegetarianer (ursäkta stavningen) om detta stämmer kommer vi nog få veta i sinom tid.

Georg: ja...hobbiten är den som för tillfället inte har någon uppmärksamhet mot sig. han får, för en gångs skull, ta sin långa tur på toan utan att bli mobbad av tvillingarna XD.

Nu tänkte jag skriva lite om vad jag har gjort på lovet....vare sig ni vill eller inte (6)

jag har varit på konfa läger i england 3 veckor, vilket var skit kul och jag fick många nya vänner, trott eller ej!
sedan har jag varit hemma, chillat, vart me polare och så. Idag kom jag hem från göteborg där jag vart för att titta på lillasyrran i gothia. I övermorrn bär det av 2,5 vecka till grekland och senare pålovet blire till släkten i norge.
sedan börjar skolan igen. Shoot me! Vill INTE tillbaka asså! Det e så jävla gött me lov.
Ne, nu ska jag inte trackasera denna fina blogg mera XD
Ha ett underbart fortsatt lov :D
lots of love <3
//A.P (pplalwaysleave.blogg.se)

Streess!

Hejpåer!
HAr kommit hem från Månen och Ockelbo nu haha! (Kom hem igår men aja). Det gick faktiskt bra o paddla för er som e skeptiska!^^)

Nu förstår  ni ska jag åka till landet o va där i en vecka! HAr knappt packat klart än och vi ska åka nuuu:S AJa men vi hörs älskade vänner <3
I love u/AW


Dagens bild:


Asså förlåt....har bildbrist men detta är den returserade versionen av lillasyrrabilden^^)

Mysig kväll..<3

Hej!
Har just kommit hem från bästaste milla!
Jag mötte henne först o sen gick vi o pratade om ett och annat...Hon var fint brun osså (Mallorca i två veckor säger sitt). Vi stack hem till mig och bänkade oss framför den äälskade datan haha! Emilia har fått stå ut utan den i två jävla veckor :/ Men man tackar nog inte nej till mallis trots allt hähää..!
Vi snackade mer och sen blev det hem till henne o äta Pizza! (Jag är nyttig så ofta jag kan men unna sig ett o annat e oxå viktigt!).
Vi tittade på sommarkrysset (haha,äkta svennar!) där Johan Palmsötnos var med! Han dansade fett gulligt:)
 Nu till ngt mer trist...ska bort igen nu ett tag...Paddel dax med Wimans blire och sen landet i ngn/ngra veckor..Men jag kommer hinna blogga efter paddlingen och allt! (På onsdag tror jag!!) kika gärna in och släng ngra kommentarer!

Ha en fin kväll alla läsare<3
All kärlek
/AW


Äntligen!

Emilia e hemma och jag ska gå o möta henne nu!
Vi hörs guys!
Kramar/AW

Update!

Tjaa!
Allt bra?
Har kommit hem från smögen och vi har haft det as nice! Vädret har varit lite hmm hmm men annars så har allt varit at the top!
Har åkt bil heela jävla dagen så jag e döööd;) Men allt socker från godiset har räddat mig tror jag!^^
Imonn kommer Emilia heeem:) HAr saknat henne fett mkt juu! Då blir vi två bloggare hoppas jag...;)

Hare gött!/AW


 
Lite bildeer från smygbögen (smögen)^^

Dagens bild:


HAHA^^)

Ändrade planer..^^

Hello!
Har vart i kistqa idag o inkaserat ett par Jeansleggings! Nice;)
Skulle ju typ till landet imonn men har blivit medbjuden av carro att hänga på till Smögen:) Fett nice! (Använder ordet nice oftare och oftare har jag märkt...^^)
Detta betyder att jag inte kommer kunna blogga på ett tag så vi får höras seen!
Hoppas ni får en kul vecka!
Kramar//AW<3

Good or bad?

STOPNOW:

Skandalbloggerskor:
 
Jag är såå j''vla trött på alla "skandalbloggerskor"! Om vi tar några exempel: Kissie,Dessie,Paow...(vet inte så mkt om just paow men antar att hon är som dom andra).
Listan kan säkert bli ännu längre på oförskämda bitchar som bara skriver: Ååh..jag vet att ni älskar mig! osv! Som att dom är bäst och vet allt! Gud så irriterad man kan bli över sådant!!! För er som gillar dom vill jag inte låta nedlåtande men Personligen så tkr jag att dom bara är fjantiga!
Av detta kan man lära:
Våga vara dig själv!



Överlägsen? KNAPPAST!



STOPNOT:

Spexfoto
 Okej,det här kanske låter hur konstigt som helst men i vår skola så ryktas det om att dom ska ställa in niornas spexfoto!!!!! :(
Jag tkr det är suuuper hemskt och vill verkligen att vi jobbar för att få ha spexfoto!!!
Here we go 9D! xD


 HAHA! Spexfoton kan se ut på lite olika vis..^^


The plans for this day:

Heey,
HAr varit ute och "joggat" men när jag kommit en bit på min dagliga runda så märker jag att jag har världens skoskav och blöder på hälarna! JAg började gå utan skor retså raskt hem haha! Alla kollade på tjejen med joggingkläder och knallrosa strumpor:P
Aja men har iaf rört mig lite och fått lite luft;)

Dåså,dagens planer:

* Duscha (har alldrig vetat hur man stavar de jävla ordet haha!)
*Klä på mig o borsta tänderna
*Börja städa rummet ev: lunch (måste skärpa mig!! har inte käkat frukost på ett tag nu )
* Städa rummet, Ni vill inte se hur det ser ut just nu HAHA,alla kläder och sånt ligger över heela golvet osv..
* hmm...packa till landet maybe (vi åker imonn antagligen)

Vi hörs! Kramar
/AW

Dagens bild:


Från skolavslutningsdagen..minnen<3

Dalarö

Hej:)
Idag har vi varit hos några kompisar över dan som har landställe på Dalaröö. Vi badade och åkte båt. Jag o ebba var med Nea hela dan typ och vi ska kanske åka ut o segla med dom i grekland 2011 (minst...),men vi började planera allt ändå för jag menar drömma kan man juh?!
Vattnet var as varmt o vi låg o svalkade oss minst en halvtimme haha! Kul det kommer bli om inte mina föräldrar ändrar sig..-.- Aja men på sportlovet ska vi typ åka till Alperna iaf med våra kära wimäningar;) Se upp i backen säger jag bara!

Hur som helst så är mina bloggvänner på Mallorca nu o solar väll ashlet av sig (jag är inte avundsjuk...) så jag e lite ensam:( Aja men Annika o jag får vell hitta på ngt snart!
Hare nice,kaninbajs
/AW :)

Btw:Funderar på att öppna en kategori som e typ lite som hiss eller diss? Vad tkr ni om det?? (Vet att ingen kommer svara så jag frågar i princip mig själv haha!) nej men nu känner jag mig tillräckligt knäpp så vi får höras ngn annan dag!
PÖSS

Natti:)

Hallo Bloggen!
Idag har jag haft tråååk! Somvanligt nu när alla e bortresta..
På Måndag ska jag va med Annika iaf så slipper ha trpkigt hela jävla tiden! Tom underhåller mig dock med sin blogg! Nu börjar den bli "normal" ahha! Han skrev att Georg hade suttit läänge på toan efter alla bananer han ätit HAHA!^^ De flesta fattar nog inget av det men vi TH fans gör;)
Hoppaas ni oxå njuter av sommaren lika mkt som jag! Imorn ska vi hälsa på ngra kompisar!
Nej nu ska jag hoppa ner i mitt lakan och fortsätta på boken  det fattas en tärning. Har ni läast den?

Hörs!
/AW


Btw:Nu är det jag som tar över bloggen en tid medans de andra latar sig på mallorca;) Gråt ut..xD



Miss u<3

090407

Packa, packa, packa. Kan det bli roligare?!
Nej ....Men när man tänker som så att man ska bort så gör det inte så mkt längre, det känns lättare då....;)

Annars har det inte hänt så mkt i mitt liv idag.
Ända sen jag kom hem från gotland så har jag varit as trött, så jag har försökt att lägga mig tidigt.
Vilket inte har gått enligt mina planer. Har typ lagt mig tolv halv ett. Och vaknat av nån anledning vid halv nio, nio :(
Igår hade dessutom grannarna fullt ös. så lätt var det inte att sommna till dunket och ljudet av Boten anna, ^^

Måste måla mina naglar, tvätta håret tills imorn. Hjälp vad stressad jag är !!!
Jag blir borta nu, så sakna mig inte för mycket ahah xp

Hoppas ni får det bra, och så hörs vi om ett par veckor
Bomb Voyage // Kramar Becka <3


videor XD

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW   -  IZ



ANGELS ON THE MOON -  THRIVING IVORY




REDEN -  TOKIO HOTEL



Dagens Bild:

 Lillasyrran;)

Blixtrar och dunder...

Jag och Astrid beslöt oss för att jogga imorse. Det spöregnade, blixtrade och åskade. Bättre väder kunde det inte bli ^^ *ironi* Men vi joggade mellan blixt och regnskurarna så vi blev varken blöta, men anfådda. (i allafall jag XD)
Senare har vi badat och snacka om skönt. Det var varmt och man kunde vara i hur länge som helst.
Men när man inte ser botten, och vattnet e svart så inbillar jag mig ibland att nån ska nudda ens fötter eller liknande.Då blir det inte lika roande att ligga i vattnet längre. ;)
Men "som jag brukar säga"- Då får väl nån rycka mig i foten och dra ner mig, då får jag väl drunkana då??!!! XD

Har suttit o kollat in videos på youtube, men datan vill som vanligt alltid göra mig sur och bara stänger av internät hela tiden. Det dröjer inte länge innan datan slängts ut genom fönstret -.-

Imorn ska jag packa och sånt, sen sticker jag iväg till solen och saltvattnet.
Längtar efter att få komma bort, bort från sverige. Bara koppla av på nåt vis ^^
Längtar som f*n!!!! X´´D

Vi hörs imorn
Bomb Voyage // kramar becka <3


Blogg news:

Tom Kaulitz (gittarist i TH) har kommit på den geniala idén att blogga ända fram till det nya albumet släpps (September ngn gång)!!! Nice huh? Men idag/igår kom en video från den hiphop inspirerade sjöningen själv! Bloggen har startat lite smått (dock ser det inte ut som Toms skrivsett så vi får vänta o se),kommer med mer nyheter om den senare!

Hare brao
/STOPNOW


Btw:Vi har öppnat en ny kategori som heter inget mindre än Tokio Hotel! Alla nyheter och annat intressant om killarna kommer hamna där! ;)

090207

vaknade av att telefonen i rummet ringde. Den telefonen har världens jobbigaste ringsignal, och är inte härlig att vakan till. Den ser ut och låter som en groda...lite mysko kanske :S ^^
Så man kan säga att jag vaknat på fel sida ida, jag har varit sur, trött, irriterad typ hela förmiddan. XD

Jag har lyssnat på musik och alldeles nyss färgade jag mina ögonfransar.
Depend frans och ögonbrynsfärg
Mina ögonfransar är inte så ljusa, men när jag färgar dem (svarta) så ser det ut som man i allafall har mascara på sig hela tiden. Typ när man badar så orkar jag inte trixa med en vattenfast ,mascara för jag vill kunna ta bort mitt smink med vatten. och ja det kostar typ 89:- och går och köpa på H&M eller Lindex. ^^

Hörs Bomb Voyage
// Kramar Becka <3


Tom med sin super snygga egendesignade kepaXD <333


Morning^^

Gomorron!
Fan va jag e pigg nu! Natten har varit bra och jag har sovit ordentligt! Kom ju hem igår och de märktes att folk hade saknat mig haha!
Mamma hade tillomed köpt godis till min hemkomst! Mums,tack<3
Idag får vi se vad som händer...gillar inte att bestämma en massa i förväg utan att ta dagen som den kommer e mer min melodi,speciellt på sommaren haha!^^)
Igår hann jag med att kolla på ett minnesprogram av den forna Popkungen Michael Jackson.. Hans musik kommer trots stjärnans tragiska bortgång att leva vidare!

Vad ska ni göra idag?

Hare bra så hörs vi!

Många kramar
/AW


Härlig bild! Påväg till min första TH konsert i Dortmund!

Hemmaaaaaa =)

Har haft en helt fantasktisk vecka på Gotland tsm med Astrid.
Vi har hunnit med så mkt och snacka om att vi kom med solen. 30 grader varje dag nästan, fast bara 11 grader i vattnet :S Det isade i benen när man var i ^^
Vi var i visby en dag o shoppa, och ja annars har vi mest legat på stranden då ;)

Sen hörde jag den tragiska nyheten att "the King of pop" dog :( så synd,...Men hans musik kommer leva kvar.
Kollade på Billie Jean o Thriller videorna. Ja de är somsagt mer än bara bra^^

Eftersom det är sommarlov så betyder det att man e borta, reser, åker till landet, läger, kompisar, släktingar m.m.
Så jag och mina 2 andra kära blogg-vänner är borta nåra veckor då o då. Men jag hoppas ni läsare inte slutar att besöka bloggen och att ni kollar in den lite från o till nu på sommarn XD
( Hoppas ni fattar vad jag menade )

Vi Hörs imorn Bomb Voyage
// Kramar becka <3




Hemma från G-land.

Tjatja!
Hur mås det?
Jag mår bare bra! ;) Har som ni vet varit på Gotland i en underbar vecka som bjudít på vackert väder och mkt skratt!^^) Hoppas ni haft en bra vecka och inte saknat mig för mkt!
Vi har badat nästan varje dag och legat på stranden o bara schteeekt..! Kvällarna har vi utnyttjat med Kubb och senare Rappa Kalja;) De är ett skitkul spel för er som inte vet:P
Hmm...sommaren har bara börjat vikket känns coolt så låång tid har man kvar att njuta innan nian (!!!) börjar!

Hare gött igelkott (gotlands landskapsdjur):P
/AW


BTW: Kommer lite Gotlandsbilder från Nannas FB. Vi träffade ju henne där o så:P

  




<3

RSS 2.0