Fredagar är bäst!!

Heej alla söta och icke söta!
haha,skoja men hej iaf! Är somvanligt på extra bra humör eftersom det är fredag idag!!! yees!!
Har precis käkat en underbar fredag middag bestående av hamburgare..haha,glamoröst jag vet! Inte änns hemma gjord. Men gott var det och så har jag dessutom vart på Emilias dansträning och tittat när hon och duktiga Tove visade sina skills!! Grymt bra!!:D
Innan deras träning väntade vi med Lukas (toves boyfriend) och hans knäppa kompis haha! han typ käkade sockerbitar hela tiden (?)

I skolan hände det väl inget speciellt..Hade musik först och tro det eller ej men det går framåt med vår låt..:P Sen hade vi då 4 timmars håltimme....!!!  SUCK!! Satt bara å degade med anton först och sen satt vi bara å lyssnade på musik,pluggade lite matte (ligger sjukt efter!) och sen åt vi pankakor till lunch.
Blev matte sen och jobbade lite mer framåt men fortfarande efter...-.-   sen hade vi engelska och blev oseriöst somvanligt. Catherine (vår mentor och engelska lärare) ska tyvärr sluta redan nästa vecka:( Kommer faktiskt kännas tomt efter henne haha! Det var trots allt hon som tipsade oss att starta en blogg!!! Omg!

Sen har jag inte gjort så mke förutom vatt på millas dansträning som sagt!
Ha en fortsatt trevlig fredagkväll!!<3

Pusss/
AW


Btw:Imårn Anna,då jävlar haha! ;)


fredag<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0